lørdag den 4. august 2012

Går ud af uge 3 som vinder!!!


STORE VEJEDAG.....

Vægten siger MINUS 3,5 Kg

Ja sådan der Mette W....Så er du tilbage i kampen....
Hvalrossen har sejret over kagerne og softicene som virkelig har trukket i mig i denne uge...
Det har været den hårdeste uge indtil videre, og hver dag har føltes som en kamp!

Jeg var i Bilka i går og de har jo ganske enkelt smækket en kagebiks op midt på torvet
ALLE KAGER 7 KR!!
Det tog mig ikke mange sekunder at regne ud at jeg for knap en 20er kunne få tre store lækre kager som jeg uden problem ville kunne køre ned på vej hjem i bilen!!
Jeg gik mange gange rundt om kagebiksen og lurede...
For så at beslutte mig for at gå ind i Matas og forkæle mig selv med en øjenskygge istedet..
En noget dyrere løsning end de tre kager....
MEN
Jeg sys nu alligevel at det var en "billigere" pris på min selvværdskonto!
Jeg var høj da jeg nåede ned i bilen, over at have undgået Cookie Heaven!

Jeg har cyklet en del i denne uge og har de fleste gange skiftet bilen ud med cyklen, hvis det har været en mulighed..til stor tilfredstillelse, når jeg voldsomt svedene er nået mine destinationer!

Jeg har i denne uge indset at det betaler sig for alvor at hænge i og overholde de aftaler jeg laver med mig selv...
Mødte en gammel barndoms veninde i fakta forleden...
Som hun så klogt sagde, "Du er nød til at stå ved de valg du tager og så tage konsekvensen af dem bagefter" og de ord har virkelig kørt rundt i hovedet på mig i denne uge..."Mette vil du tage det valg og spise 3 kager og så kunne stå indenfor konsekvenserne i morgen? - eller vil du vente til din fridag og gøre det med god samvittighed?????"

I dag er det fridag og den skal nydes i fulde drag og jeg har glædet mig helt vildt...
Vi er startet ud med rundstykker...før i tiden havde jeg spist 3 fuldkornstykker uden problem, men i dag måtte jeg "give op" efter knap 1 1/2 rundstykke...i sig selv en sejr!

Status efter 3 ugers kamp..

SAMLET VÆGTTAB 9,3 KG

Det må siges at være godkendt!!

Ha en FANTASTISK Lørdag alle i skønne mennesker!!!

 

3 kommentarer:

 1. Hvor er du bare SEJ Mette!! Tillykke med de først flotte 3 uger! :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kender dig ikke, men faldt over din blok og vil bare lige sige godt gået. Jeg forsøger selv at tabe mig, men sys ik der sker noget og ved i det hele taget ik om jeg gør det rigtigt. Må jeg spørge hvordan du spiser? Du har inspireret mig til at holde fast og blive ved med qt forsøge. Tak og god vind fremover ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbet.
   Hvor er jeg bare super glad for at jeg kan inspirere andre til at forsøge at ændre livsstil!
   Jeg forsøger så vidt det er muligt at holde mig fra kulhydrater, og holder mig 100% fra alt hvad der hedder sukker,slik,kage,is og alt muligt andet lækkert....! Med undtagelse af Lørdag, som er min ugentlige fridag, hvor ALT er tilladt!
   Udover det sørger jeg for at få riiiigeligt med grønssager til alle måltider, undtagen morgenmaden hvor jeg får frugt sammen med min havregrød, som med fordel kan laves med grovvalsede havregryn, da der er mindre kulhydrater i disse end i finvalsede..! Lige et tip!
   Et af mine store problemer har været at holde mig til en portion, når det smagte godt og det er en af de ting jeg kæmper lidt med...at stoppe efter første portion og så nøjes med at lade øjnene spise anden portion...!

   Jeg skriver alt ned hvad jeg spiser og det hjælper mig meget med at holde styr på hvor meget jeg får hver dag, det kan bruges til en hjælp - hvis jeg en uge ikke har tabt så meget kan jeg gå tilbage i dagbogen og kigge på hvad der måske kan være skyld i det.
   Rent motions mæssigt bruger jeg cykling rigtig meget, for at skåne mine knæ...da jeg ikke helt er kommet over den krise med mig selv der hedder at skulle i fitness center igen...men når vejret bliver dårligt igen, kommer det helt af sig selv!

   Håber du kan bruge det til noget!

   Mange Hilsner Mette

   Slet