lørdag den 1. september 2012

STORE VEJEDAG - Det er da liiiiige før jeg er ved at blive rigtig tynd...!!

Store vejedag bydes hjertelig velkommen i denne uge med et "beskedent"

MINUS 1,6 kg

Samlet vægttab på 6 uger er 
13,7 kg

Det er slet ikke lige til at forstå at vi faktisk taler om så skønt et resultat i denne uge.
Det har bestemt ikke været en "god" uge....
Vægten mener så noget andet og jeg har været oppe og nede af den 6 gange her til morgen men den vil ikke give sig...den siger altså at uanset om jeg vil det eller ej så har jeg tabt 
1,6 kg 
Jeg har sågar haft Dennis oppe og nede af den vægt for at se om det virkeligheden handler om at den er ved at stå af????
MEN 
Niksen Biksen Fru Wettergren den er dælen dynme god nok og meget kan man sige, men i denne uge er det ikke heeeeelt fortjent for jeg skal lige love for at jeg har trådt ved siden af...HELE ugen...
Tror måske at jeg selv føler det værre end det egentlig er...
Jeg mellemvejede mig i Torsdags for ligesom at være forberedt på det PLUS 2 kg jeg forventede der ville være i dag, men allerede der kunne jeg godt se at hooold da op det går den modsatte vej end forventet..det går ned af...!

YYYIIIHHIIIIINBBBIIIYYYEAAH!!

Måske er det min underbevidst der i virkeligheden så småt er begyndt at styre mig og mine spisevaner...
Tror efterhånden at den sunde del er blevet så stor en del af mig at jeg helt automatisk spiser mindre og sundere end jeg gjorde før i tiden og til trods for kager og is i denne uge så er der jo resultater af den store slags! 

På Mandag starter jeg i fitness...I tror det er løgn men jeg starter ud med HOLD træning!
Har en veninde som har lokket mig med på hold fra dag et og med hende ved min side og med det faktum at jeg kender instruktøren rigtig godt, så regner jeg på forhånd med en succes oplevelse...
Jeg lover at smide billeder ind fra første træningsdag, så der ikke er nogen tvivl om at Miss HotAss Wettergren klarede skærene med bravour eller ihvertfald klarede dem med oprejst pande!
Uuuhha tanken om at jeg skal ligge og trille rundt på en bold giver mig dog en smuuuule præstationsansigt her i min sofa iført min elskede hjemmedragt!!

Men nå, hvor der er vilje er der en vej!!

Dagen i dag står på familie hygge og i aften skal jeg spise og hygge med et par gode veninder og det glæder jeg mig hammer til!!

Vi snakkes ved og HUUHAA til alle derude!!

GOD LØRDAG!

2 kommentarer:

  1. Du er så sej, og jeg er super stolt af dig.. Håber snart at vi kan finde ud af en dag jeg eller du kan komme her.. :-) God weekend til dig og din familie

    SvarSlet
  2. Du er sej! Jeg er også startet i fitness center. I starten trænede jeg bare alene, men nu er jeg også startet på hold. Turde ikke rigtigt, men det er bare super sjovt, og man giver sig meget mere. Så go for it!

    SvarSlet