onsdag den 13. februar 2013

Fedmeoperation...Snyd eller okay???

 
Jeg har altid haft en meget stærk holdning til de dersens fedme operationer som folk går og får lavet i tide og utide...
Jeg er meget splittet i min holdning, jeg mener at unge mennesker som mig selv skal tage sig selv i nakken og knokle røven ud af bukserne -  ligesom jeg selv er tvunget til at gøre hver eneste dag!
Men jeg syntes at ældre mennesker der har levet et langt og usundt liv og som ikke længere har de fysiske muligheder for at træne hver dag, fordi de på et tidligere tidspunkt i deres liv har truffet nogle dumme valg, er undskyldt hvis de får en sådan operation!
 
Så faldt jeg forleden over nogle billeder på facebook af den smukkeste kvinde jeg engang arbejdede sammen med, hun har fået en af de dersens "PISSE SNYD" operationer i sommers og VUPTI så var hun da lige blevet en SMUK SMUK SMUUUK Miss Skinny hen over natten eller rettere siden i sommers...
52kg er der røget på den konto siden i sommers!
Jeg har den dybeste respekt for hende og er ikke i tvivl om at hendes kamp også er hård med piller dagligt, kost og motion!
Men  nu ved jeg at det ikke er alle der får disse operationer der arbejder for det hver dag ligesom hende her faktisk har gjort!...
Jeg er ikke i tvivl om at mange af de mennesker der får disse operationer har deres helt klare grunde til at vælge den løsning....men jeg kan bare ikke lade være med at være en smule kællingesur og misundelig!
Jeg sys det er den NEMME løsning og det er meget muligt at det handler om at jeg ikke ved hvad de reelt går igennem efter denne operation og at min uvidenhed i virkeligheden grunden til min misundelse!
 
Men jeg vil fra nu og til jeg dør holde på at det er snyd...der er rigtigt meget der bliver meget nemmere med sådan en operation..!
Men vigtigst af alt går det meget meget meget hurtigere end det gør på "normalvis"..!
 
Så nu er det jeg sidder her og tænker....F*** det jeg vil satme også bare have sådan en, så mine resultater også ligger lige om hjørnet....!!
 
SÅ NU LIGGER JEG LIGE OP TIL EN DEBAT OG MEGET GERNE MED NOGLE INPUT FRA BEGGE LEJRE!!
 
 
 
 


2 kommentarer:

 1. Jeg synes det du har gang i er PISSE SEJT, intet mindre. Jeg ved hvor svært det er, min mand har nemlig kæmpet i alle de år jeg har kendt ham...
  Operationen er den nemme løsning og den er jeg ikke tilhænger af. Alt for mange ting kan gå galt og man kan jo sagtens tage det hele på alligevel til slut.
  Det eneste der hjælper er en livsstilsændring, sådan som du har gang i. Så "keep on girl" du er for sej og hopper ikke over hvor gærdet er lavest...

  SvarSlet
 2. Vi har jo før drøftet dette her emne søde ;-) så det kommer ikke som et chok at du skriver om dette her emne.
  Jeg er så en af dem der har valgt ud fra din syns vinkel den nemme løsning.
  Jeg er jo så en af dem der er uenig med dig, jeg synes bestemt ikke det er den nemme løsning og det er ikke alle der taber sig lige meget med denne operation.
  Jeg har på et år tabt ca. 45 kg og dette har ikke været nemt.
  Min baggrund for dette valg af min operation var at hvis jeg ikke fik hjælp endte jeg med at dø af min fedme eller blive gammel og ikke kunne gøre noget som helst fysisk ( og så ville det jo være okay at få sådan en operation efter din mening )
  Min tanke var bare at jeg heller ville ha noget ud af mit liv nu som ung end at skulle blive større og større og til sidst ikke kunne gøre noget som helst..
  Jeg har tabt mig før ved at være på Ubberup højskole, men tog det hele på igen plus det dobbelte, sådan var det hele tiden.. Jeg tabte mig meget og tog det på igen.. Det var nemt for mig at tabe mig, men svære for mig at holde det..
  Jeg kan til dels godt følge din mening, men jeg var desværre ikke ligeså stærk som dig Mette.. Du er super sej og det er der ingen tvivl om, og du skal nok nå dit mål..
  Jeg kæmper nu med næb og klør for at kunne komme i mål og veje min ideal vægt på 80kg, men der er lang vej igen, og min gastric by pass hjælper mig kun ved at jeg ikke kan spise særlig meget.
  Jeg er ikke blevet opereret i hjernen så jeg har stadig de samme lyster og trang til søde sager og det usunde.. Jeg er en af de uheldige der godt kan tåle det uden at blive dårlig. Der er mange efter en gastric by pass operation som ikke kan tåle alt det usunde og bliver dårlig af ingen ting..
  Jeg synes selv at jeg kæmper for min sag og træner i center for at kunne omdanne fedt til muskler og derfra at komme ned i vægt.
  Jeg har været til hypnotisør som har været inde og gøre et eller andet ved min trang til søde sager, dette har holdt siden d. 18 januar hvor jeg intet har rørt af slik.. Han var også inde og gøre et eller andet med min motivation til sport så jeg ville ha lyst til at gå til sport uden det skulle være en tvang for at gøre andre folk glade.. Det er for mit eget bedste og ingen andres..
  Jeg har ikke fortrudt et øjeblik at jeg har fået denne operation og synes det okay at folk har deres meninger og holdninger til denne operation, men jeg bliver ked af det når folk siger til mig at jeg bare har valgt den nemme løsning, for det har det bestemt ikke været for mig. Og det vil det heller ikke være resten af mit liv.
  Men heldigvis har min familie og venner været rigtig søde, hjælpsomme og støttende over for mig..
  Du skal vide at jeg har så stor respekt for dig og er super stolt af at kende en som dig som bare er så super mega sej og dejligt at vide at du har en mand der støtter op om dit projekt.. Det gør også rigtig meget at man har en der hjemme der kan støtte en..
  Håber snart vi en dag kan ses for det er godt nok laaaang tid siden.. Det kunne være mega hyggeligt..
  Knus KH

  SvarSlet