tirsdag den 17. juli 2012

Gift med en marathon løber....

Kender I det at man vågner op en dag og tænker....Hoooold da op altså....hvordan i alverden er jeg kommet til at ligne et strandet hvalros overnight?????
Hmmm.....den følelse fik jeg da jeg en Juli morgen vågnede op, efter en uge i sommerhus på Djursland med hele familien...vægten viste + 4 kg på en uge og hos min bedre halvdel + 6 kg....Til det skal nævnes at jeg til trods for min trecifrede vægt har valgt at gifte mig med selveste Mr Fitness/Mr Marathon...som uden yderligere træning lige hamrede en marathon i Maj måned...WHAT THE F***!!
Det er ikke altid nemt at være gift med en total hotassveltrimmetmotherfuCkerlækkerfitness BaBe, når ens egne mormor trusser kan forveksles med ungernes stof bleer når de hænger til tørre i haven...BooHooo.....!!
Ved lyden af min  total hotassveltrimmetmotherfuCkerlækkerfitness BaBe, der beklagede sig på badeværelset over at knappen var sprunget i bukserne og vægter var steget, tænkte jeg i mit stille sind....SATME NEJ! Nu er det nok....Hvis han kan freake så voldsomt ud over den smule til trods for at han stadig holder sig ganske pænt inden for de 70 kg, så er det sgu på tide at jeg tager mit liv op til revurdering...NU ER DET NU!
Jeg hejser fanen og tager kampen op imod den fede livsstil....Min mormor trusser skal skiftes ud med frække trusseletter med dyreprint og mit korpus skal kunne være i en top fra VILA i dette liv!!

Nu er det nu, jeg er trukket i kamp uniformen og har valgt at gå helhjertet ind i kampen mod kiloene...

Jeg har tænkt mig at ændre mit trecifrede tal på vægten til et tocifret indenfor det næste år...!!
Jeg vil her på bloggen lade jer følge med i den forandring jeg gennemgår de kommende mange måneder...Jeg vil opdatere på op ture og nedture og sammen med mine (forhåbentlig mange læsere) nå målet en gang for alle.....!!!

Før og efter billeder er et must på denne type blog så HERE WE GO!!

WE LOVE CURVES - Men alt med måde...

5 kommentarer:

 1. You Can do it!!!! Hep hep hep!!!

  SvarSlet
 2. Du er for sej Mette - vil følge med her og måske selv blive inspireret!!! Hep hep hep!!! :)

  SvarSlet
 3. SÅ sej du er! Glæder mig til at følge dig på din rejse og sender dig hermed masser af opbakning! Men Mette W, lige meget hvor stor en forandring du kommer til at gennem gå, på godt og ondt, så husk nu ALTID at blive ved med at være Mette W for hende kan jeg altså ikke undværre i mit liv!

  SvarSlet
 4. Det godt du har fået taget et før billede, husk at tage billeder jævnligt, det er så dejligt at ha billeder af hvor tyk man har været.. :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det sejt af dig. Nu er ferien forbi og jeg skal kæmpe med at få de kg af som ferien har bragt med sig, alt for megen god mad og rødvin :)
  Men uha hvor har vi hygget og hvor har det hele smagt godt!
  Tør jeg tænke på at jeg om 3 uger skal løbe ½ marathon og at jeg ikke har trænet i 3 uger.....gulp! Wish me luck

  SvarSlet